Unibet üdvözlő bónusz

A 22 évesekről folytatott tárgyalások az elmúlt néhány napban folytatódtak, miután a Southampton körülbelül 13 millió fontos kezdeti ajánlatát Unibet elutasították a héten, és Lille várhatóan elfogadja a megújult ajánlatot, amely végül akár 21,2 millió fontot is elérhet Átutalási ablak: a széles körben elterjedt mítoszok bemutatása arról, hogy a klubok hogyan játsszák a játékosokat További információ

Úgy tűnik, hogy a ragadási pont túlmutat a potenciális eladási díjakon, amit a francia klub a jövőben megfizethet, bár ez nem várható, hogy Unibet üdvözlő bónusz megakadályozza, hogy Claude Puel klubja túllépje a 14 millió fontot, amit 2013-ban a romákból származó Dani Osvaldo aláír.Magától értetődik, hogy Boufal már elmondta a barátainak, hogy a szívét a dél-parti klubba költözik, a hétvégén lehetséges hivatalos bejelentéssel. megvitassák az átutalást a Sunderland-szel való találkozás Unibet előtt a Szent Mária-nál, de azt értik, hogy az aláírást a Boufal múlt szezonban történő fellépése után tette. Ugyanakkor a játékos májusban térdét megsérült, és a következő hónap közepéig nem várható, hogy újra illeszkedik.

Az Angers ifjúsági rendszerének terméke, aki tavaly januárban Unibet távozott Lille-hez csatlakozva Boufal megnyerte a Ligue One legjobb afrikai játékosának díját, és tágas, vagy No10-es.Párizsban született, és ebben az Unibet fogadások az interneten évben úgy döntött, hogy Marokkót képviseli – akinek a szülőkön keresztül jogosult – és márciusban debütált a Zöld-foki-szigetek ellen. Unibet kölcsönben. A 27 éves a Burnley-val, egy korábbi klubtal is kapcsolatban áll.

Eközben az Euro 2016 győztese, Cédric Soares új szerződést írt alá a Southamptonnal. > A klub is ingyenesen átvette a Stuart Taylor kaput. A 35 éves gyerek fedezi a Fraser Forster és Alex McCarthy fedezetét Kelvin Davis nyugdíjba vonulása Unibet bonusz után, és Paulo Gazzaniga csatlakozik Rayo Vallecanóhoz.